Uručeni diplomatski pasoši odbojkaškim reprezentativkama Srbije

22. jul 2024.
Pomoćnik ministra spoljnih poslova Nataša Rašević uručila je danas diplomatske pasoše ambasadora dobre volje novim članicama ženske odbojkaške reprezentacije Srbije.

 

Obraćajući se našim najboljim odbojkašicama, koje će učestvovati na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, Rašević je naglasila da su naši sportisti najbolji ambasadori naše zemlje u svetu, što dokazuju svojim uspesima i medaljama, kojima nas čine veoma ponosnim.

Rašević je ukazala da joj je veliko zadovoljstvo što Ministarstvo spoljnih poslova ima priliku da ugosti našu žensku odbojkašku reprezentaciju, i što može da u ime ministra Marka Đurića uruči diplomatske pasoše ambasadora dobre volje.

„Ženska odbojkaška reprezentacija je, svakako, uspesima koje niže, učinila da taj sport postane jedan od najtrofejnijih u našoj zemlji. I verujemo da ćete i vi, kao i svi naši sportisti koji će učestvovati na Olimpijskim igrama u Parizu, dostojanstveno predstavljati našu zemlju, opravdati naše poverenje i velika očekivanja, i da ćete pokazati vaš sav rad, trud, talenat i zajedništvo“, istakla je Rašević.