Уручени дипломатски пасоши одбојкашким репрезентативкама Србије

22. juil 2024.
Помоћник министра спољних послова Наташа Рашевић уручила је данас дипломатске пасоше амбасадора добре воље новим чланицама женске одбојкашке репрезентације Србије.

 

Обраћајући се нашим најбољим одбојкашицама, које ће учествовати на предстојећим Олимпијским играма у Паризу, Рашевић је нагласила да су наши спортисти најбољи амбасадори наше земље у свету, што доказују својим успесима и медаљама, којима нас чине веома поносним.

Рашевић је указала да јој је велико задовољство што Министарство спољних послова има прилику да угости нашу женску одбојкашку репрезентацију, и што може да у име министра Марка Ђурића уручи дипломатске пасоше амбасадора добре воље.

„Женска одбојкашка репрезентација је, свакако, успесима које ниже, учинила да тај спорт постане један од најтрофејнијих у нашој земљи. И верујемо да ћете и ви, као и сви наши спортисти који ће учествовати на Олимпијским играма у Паризу, достојанствено представљати нашу земљу, оправдати наше поверење и велика очекивања, и да ћете показати ваш сав рад, труд, таленат и заједништво“, истакла је Рашевић.