gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Министар Дачић састаo се са замеником директора Банке за развој Савета Европе Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 19. септембар 2018.
Stefan Selen_-_banka_SEПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић састаo се данас са замеником директора Банке за развој Савета Европе Стефаном Селеном, који је у радној посети Београду.
Опширније...
 
Министар Дачић на конференцији „Безбедносни изазови Западног Балкана и Србија“ Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 19. септембар 2018.
CSP septУводно излагање првог потпредседника Владе Србије и министра спољних послова Ивице Дачића на конференцији „Безбедносни изазови Западног Балкана и Србија":
Опширније...
 
Министар Дачић разговарао са Аленом Данканом Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 19. септембар 2018.
DankanПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас са министрoм за Европу и Америку у Форин офису Аленом Данканом.
Опширније...
 
Традиционално пријатељски односи Србије и Гане одличан су основ за унапређење сарадње у свим областима Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 18. септембар 2018.
Gana 18._septembar_2018Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас с министарском комуникација Републике Гане Урсулом Овусу-Екуфул.
Опширније...
 
Министар Дачић примио у опроштајну посету амбасадора Словеније Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 18. септембар 2018.
Gasparic -_oprostajni_susretПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примио је данас у опроштајну посету амбасадора Републике Словеније у Републици Србији Владимира Гаспарича.
Опширније...
 
Пуна подршка Румуније Србији на њеном европском путу Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 18. септембар 2018.
DS MIP_RumunijeПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је у куртоазну посету државног секретара у Министарству иностраних послова Румуније и копредседника Међувладиној мешовитој комисији за националне мањине Георгија Ћиамбу.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>