gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Државни секретар Тончев у надзору рада Конзуларног одељења Амбасаде Србије у Бечу Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 17. новембар 2017.
Toncev JovanovicДржавни секретар Министарства спољних послова Ивица Тончев заједно са в.д. помоћника министра спољних послова за конзуларне послове амбасадором Ацом Јовановићем борави у службеној посети Бечу.
Опширније...
 
Министар Дачић разговарао са амбасадором Грчке Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 17. новембар 2017.
Amb. GrckeПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је амбасадора Грчке у Републици Србији Елијаса Елијадеса.
Опширније...
 
Председник Владе Републике Гвинеје Бисао демантовао да је та земља признала Косово Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 17. новембар 2017.
PV Gvineja_BisaoПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас у Београду са председником Владе Републике Гвинеје Бисао Умаро Сисоко Ембалом који борави у званичној посети нашој земљи.
Опширније...
 
Учешће Министарства спољних послова на „Петој београдској НАТО недељи“ Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 17. новембар 2017.
Filipovi -_NATO_nedeljaВршилац дужности помоћника министра спољних послова за безбедносну политику амбасадор Бранимир Филиповић отворио је скуп „Пета Београдска НАТО недеља" заједно са помоћником генералног секретара НАТО-а за јавну дипломатију амбасадором Таканом Илдемом, генералом Бенџамином Хоџисом, главнокомандујућим америчких снага у Европи, Кајлом Скатом, амбасадором САД-а у Београду и Матејом Норчић Штамцар, заменицом шефа делегације ЕУ у Србији.
Опширније...
 
Амбасадор Бранимир Филиповић разговарао са помоћником генералног секретара НАТО-а за јавну дипломатију Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 16. новембар 2017.
zgrada msp-aВршилац дужности помоћника министра за безбедносну политику амбасадор Бранимир Филиповић разговарао је са помоћником генералног секретара НАТО-а за јавну дипломатију амбасадором Такан Илдемом, који je током посете Београду учествовао на скупу „Пета београдска НАТО недеља", 16. и 17. новембра 2017. који је организовао Центар за евроатлантске студије, уз подршку НАТО одељења за јавну дипломатију и Амбасаде САД-а у Београду.
Опширније...
 
Присуство УНМИК-а у несмањеном обиму и неизмењеном мандату гарант је статусне неутралности међународног присуства на Косову и Метохији Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 14. новембар 2017.
Седница УН 14.11.2017.Говор првог потпредседника Владе Србије и министра спољних послова Ивице Дачића на седници Савета безбедности Уједињених нација која је посвећена раду УНМИК-а:
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>