gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Министар Дачић: "Наша је жеља да Србија и Доминиканска Република граде пријатељске билатералне односе и стратешко партнерство" Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 10. децембар 2018.
dominikana2Први потпредседника Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић, који борави у посети Доминиканској Републици, изјавио је данас да је његова посета овој земљи од историјског значаја за развој односа Србије и Доминиканске Републике.
Опширније...
 
Пожар у згради Сталне мисије Републике Србије при УН-у Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 10. децембар 2018.
Misija UNУ згради Сталне мисије Републике Србије при Уједињеним нацијама у Њујорку синоћ после 20.00 часова догодио се пожар.
Опширније...
 
Мадагаскар повукао признање Косова Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 07. децембар 2018.
mspМинистарство спољних послова Републике Србије добило је ноту од Министарства иностраних послова Републике Мадагаскар којом повлаче одлуку о признању тзв. Косова. Нота је упућена 5. децембра 2018. године.
Опширније...
 
Државни секретар Стевановић разговарао са заменицом државног секретара Федералног министарства иностраних послова Швајцарске Конфедерације Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 07. децембар 2018.
zgrada msp-aДржавни секретар Министарства спољних послова Републике Србије Немања Стевановић обавио је данас телефонски разговор са заменицом државног секретара Федералног министарства иностраних послова Швајцарске Конфедерације Кристином Марти Ланг, у којем су размотрени и сумирани резултати договореног на последњим политичким консултацијама одржаним у марту у Београду, те утврђени приоритети за наредни период.
Опширније...
 
Билатерални сусрети на маргинама Министарског савета ОЕБС-а у Милану Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 06. децембар 2018.
bilaterale milanoНа маргинама 25. министарског савета ОЕБС-а који се одржава у Милану, први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић реализовао је билатералне сусрете са својим колегама, министрима спољних послова држава учесница ОЕБС-а.
Опширније...
 
Свечаност поводом успешне реализације Курса за учешће цивилних експерата у мултинационалним операцијама Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 06. децембар 2018.
Vranje -_KursУ Врању је одржана свечана церемонија окончања Курса за обуку цивила за учешће у мултинационалним операцијама, на којој је учествовао амбасадор Бранимир Филиповић в.д. помоћника министра спољних послова.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>