gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Aktivnosti DKP RS
Bamako: Ambasador Janković uručio Orden predsedniku Malija Ibrahimu Bubakaru Keiti Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 18. oktobar 2019.
orden maliAmbasador Srbije u Alžiru Aleksandar Janković uručio je predsedniku Republike Mali Ibrahimu Bubakaru Keiti orden Republike Srbije na lenti. Uručenju ordena u predsedničkoj palati u Bamaku 18. oktobra prisustvovao je i ministar spoljnih poslova Malija Tiebile Drame.
Opširnije...
 
Moskva: Intervju ambasadora Lazanskog agenciji „RIA Novosti" Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 17. oktobar 2019.
altAmbasador Miroslav Lazanski dao je intervju agenciji „RIA Novosti" povodom stupanja na dužnost. U intervjuu pod naslovom „Miroslav Lazanski: ruski gas - najbolja varijanta za Srbiju", bilo je reči o predstojećim posetama srpskih i ruskih zvaničnika, gasovodu „Turski tok", bilateralnoj saradnji, nedavnim izborima na KiM i dr.
Opširnije...
 
Viktorija: Imenovanje ambasadora Ristića u sejšelskim medijima Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 16. oktobar 2019.
altSejšelski mediji preneli su izjave ambasadora Aleksandra Ristića koji je 15. oktobra predao akreditivna pisma predsedniku Sejšela Daniju Foru.
Opširnije...
 
Čikago: Predstavljanje Srbije na Maratonu Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 15. oktobar 2019.
maratonKonzul žeran Milan Varadinović, direktor Beogradskog maratona Dejan Nikolić i predstavnik TOB Srđan Ćopić predstavili su Srbiju na čuvenom Maratonu u Čikagu, na kome je učestvovalo oko 46.000 trkača iz 140 zemalja, od čega je trećina iz inostranstva.
Opširnije...
 
Banjaluka: Dani Srbije u Srpskoj Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 15. oktobar 2019.
altBaletskom predstavom "Ko to tamo peva" Narodnog pozorišta iz Beograda 10. oktobra u Banjaluci je otvorena manifestacija "Dani Srbije u Srpskoj", u okviru koje će do 24. oktobra u gradovima širom Srpske biti predstavljen bogat kulturno-umetnički program.
Opširnije...
 
Minsk: Beloruski studenti na prijemu u Ambasadi Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 11. oktobar 2019.
altAmbasada Srbije u Minsku priredila je prijem za studente prve godine Filološkog fakulteta Beloruskog državnog univerziteta, koji uče srpski jezik i njihovog profesora Ivana Čarotu, dopisnog člana SANU.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>