gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Активности ДКП РС
Софија: Пријем за бугарске новинаре у Амбасади Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 16. мај 2018.
altБугарске новинаре и власнике туристичких агенција угостила је Амбасада Србије у Софији уочи посете златиборском региону, на позив Туристичке организације Златибора. За двадесетак представника медија и туристичких агенција биће обезбеђен бесплатни тродневни боравак од 25. до 27. маја и обилазак туристичких знаменитости златиборског краја.
Опширније...
 
Братислава: Дани Старе Пазове Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 15. мај 2018.
altМанифестација Дани Старе Пазове одржана је у Братислави 11. и 12. маја, под покровитељством Амбасаде Србије у Словачкој, у организацији општине Стара Пазова и словачке општине Стари град.
Опширније...
 
Берум: Вече српског фолклора Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 14. мај 2018.
folklorВече српског фолклора, у организацији српског удружења „Рас" из Осла, одржано је уз подршку Амбасаде Србије и Министарства спољних послова Србије, у Културном центру општине Берум, 12. маја. На манифестацији је представљен културни програм друштва, који обухвата фолклорну секцију, женску певачку групу, дечију фолклорну секцију и драмску секцију.
Опширније...
 
Тунис: Изложба о Србији и Тунису у Првом светском рату Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
недеља, 13. мај 2018.
veliki ratИзложба „Тунис у Великом рату" (2 - 8. маја) у холу Aмбасаде Србије у Тунису, на којој је улога наше земље у Првом светском рату посебно истакнута, привукла је велики број посетилаца. Поред фотографија и докумената које је обезбедио Историјски музеј Србије, изложени су и текстови из туниске Газете о боравку српске војске и цивила у Тунису.
Опширније...
 
Менгеша: Представница амбасаде обишла Етио-југословенску школу Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 11. мај 2018.
skolaАмбасада Србије у Етиопији успоставила је сарадњу са Етио-југословенском основном школом, коју је 1968. године свечано отворио цар Хајле Селасије, након што је изграђена уз помоћ југословенске заједнице у Етиопији. Школа се налази у месту Менгеша, 20 километара удаљеном од Адис Абебе, и похађа је 700 ученика.
Опширније...
 
Каиро: Амбасадор Србије на Египатско-европском бизнис форуму Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 11. мај 2018.
altАмбасадор Србије у Египту Југослав Вукадиновић је заједно са амбасадорима Норвешке и Сингапура учествовао на Египатско-европском бизнис форуму у Каиру 8. маја.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>