gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Активности ДКП РС
Најроби: Српске заставе на фудбалском турниру у Кибери Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 11. септембар 2017.
najrobi 11092017_2Председница добротворног друштва „Умоџа" позвала је амбасадора Србије у Кенији Драгана Жупањевца да присуствује добротворном фудбалском турниру и културном програму, који је организован у Кибери, у знак захвалности Амбасади Србије, која је помогла да двојица младих фудбалера из Кеније дођу у Србију на школовање и пронађу ангажман у једном од наших клубова.
Кључне речи: Кенија
Опширније...
 
Будимпешта: Дани Србије у задужбини Саве Текелије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 07. септембар 2017.
budimpesta 07092017_1Манифестација „Дани Србије - Види Србију" одржана је 7. септембра у Будимпешти, у задужбини Саве Текелије, уз подршку Амбасаде Србије и Туристичке организације Србије.
Кључне речи: Мађарска
Опширније...
 
Токио: Одржан концерт јапанске групе „Јапалкан“ у Амбасади Србије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 06. септембар 2017.
japalkan 0_06.09.2017Удружење за унапређење музичке сарадње са Србијом на челу са председницом Ецуко Цунозаки, супругом бившег амбасадора Јапана у Београду, организовало је 6. септембра, у просторијама Амбасаде Србије у Токију, концерт јапанске групе „Јапалкан", која изводи српску музику.
Кључне речи: Јапан
Опширније...
 
Сегедин: Одржан Мађарско-српски туристички форум Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 01. септембар 2017.
segedin 01092017_2Мађарско-српски пословно-туристички форум и Б2Б сусрети одржани су у Сегедину 1. септембра у организацији Привредне коморе Војводине, Трговинске и индустријске коморе жупаније Чонград, уз подршку Амбасаде Србије у Будимпешти. Циљ форума је био представљање туристичке привреде и потенцијала Војводине и повезивање са привредницима из Чонграда.
Кључне речи: Мађарска
Опширније...
 
Техеран: Медијска промоција Србије у Ирану Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 31. август 2017.
iran 31082017Амбасадор Србије у Техерану Драган Тодоровић посетио је, са групом новинара из Србије, низ медијских кућа и институција, и искористио прилику да промовише Србију и спољно-политичке приоритете, те значај билатералне сарадње са Ираном.
Кључне речи: Иран
Опширније...
 
Хелсинки: Амбасадор пренео поруку деце Београда Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 31. август 2017.
helsinki 31082017_1Позориште лутака „Пинокио" из Београда одржало je 31. августа представу „Макс металик" y центру Хелсинкија, а пре званичног наступа београдске глумце и аниматоре дочекао је амбасадор Србије у Финској Саша Обрадовић.
Кључне речи: Финска
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>