gototopgototop
Министарство спољних послова
Конзуларне вести


Евакуација држављана Републике Србије са острва Свети Мартин Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 19. септембар 2017.
logo mspМинистарство спољних послова Републике Србије је, уз помоћ Владе Краљевине Шпаније и Владе Републике Француске, као и националне авио-компаније "Ер Србија", успешно извршило евакуацију свих српских држављана који су желели да напусте ураганом погођено карипско острво Свети Мартин.
Опширније...
 
Споразум између Владе Републике Србије и Владе Краљевине Тајланд о укидању виза за носиоце дипломатских и службених пасоша-ступање на снагу Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 08. септембар 2017.
tajland wikipedija_jpgСпоразум између Владе Републике Србије и Владе Краљевине Тајланд о укидању виза за носиоце дипломатских и службених пасоша, који је потписан у Београду, 4. децембра 2015. године, ступа на снагу 08. септембра 2017. године.
Опширније...
 
Споразум између Владе Републике Србије и Владе Републике Индонезије о укидању виза за носиоце дипломатских и службених пасоша-ступање на снагу Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 02. септембар 2017.
indonezijaСпоразум између Владе Републике Србије и Владе Републике Индонезије о укидању виза за носиоце дипломатских и службених пасоша, који је потписан у Џакарти, 27. априла 2016. године, ступа на снагу 02. септембра 2017. године.
Опширније...
 
Примопредаја међународних споразума са Словенијом Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 30. август 2017.
konzularna vest_30082017_1У Министарству спољних послова је данас, 30. августа 2017.г, одржан састанак са делегацијом Републике Словеније, на коме је словеначкој страни уручено 60 међународних споразума, по основу Споразума о сукцесији, Анекс Д.
Опширније...
 
Одлука о укидању виза за држављане ИР Иран, носиоце обичних пасоша Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 30. август 2017.
250px-Flag of_Iran.svgВлада Републике Србије је, на својој седници одржаној 22. августа 2017. године, донела Одлуку о укидању виза за држављане Исламске Републике Иран, носиоце обичних пасоша, за улазак, транзит и боравак на територији Републике Србије најдуже до 30 дана од датума уласка у Р. Србију, у периоду од годину дана, уколико не постоје сметње из члана 11. Закона о странцима.  
Кључне речи: Иран
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>