gototopgototop
Министарство спољних послова
Актуелне вести за улазак у Републику Србију
УКИНУТЕ ВИЗЕ ЗА ДРЖАВЉАНЕ АНТИГВА И БАРБУДА, ГРЕНАДА, КОМОНВЕЛТ ДОМИНИКА И ТРИНИДАД И ТОБАГО Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 06. новембар 2018.
Влада Републике Србије, на седници одржаној 25. октобра 2018. године, донела је Одлуку о укидању виза за држављане Антигва и Барбуда, Гренада, Комонвелт Доминика и Тринидад и Тобаго, носиоци свих пасоша, према којој они могу да улазе, транзитирају и бораве на територији Р. Србије до деведесет (90) дана од датума уласка у Р. Србију, у периоду од сто осамдесет (180) дана, уколико не постоје сметње из чл. 15. Закона о странцима.
Опширније...
 
Одлука о престанку важења Одлуке о укидању виза за улазак у Републику Србију за држављане ИР Иран, носиоце обичних пасоша Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 10. октобар 2018.
ИранВлада Републике Србије је, на својој седници одржаној 08. октобра 2018. године, донела Одлуку о престанку важења Одлуке о укидању виза за улазак у Републику Србију за држављане ИР Иран, носиоце обичних пасоша. Одлука је објављена у „Службеном гласнику РС", број 75/18 од 09. 10. 2018. године и ступа на снагу 17. 10. 2018. године.

Од тог датума, држављанима ИР Иран, носиоцима обичних пасоша, за улазак, транзит и боравак на територији Републике Србије, виза је потребна.
Опширније...
 
УКИНУТЕ ВИЗЕ ЗА ДРЖАВЉАНЕ РЕПУБЛИКЕ БУРУНДИ Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 30. мај 2018.
БурундиВлада Републике Србије је, на својој седници одржаној 24. маја 2018. године, донела Одлуку о укидању виза за држављане Републике Бурунди, носиоце свих пасоша, за улазак, транзит и боравак на територији Републике Србије до тридесет (30) дана од датума уласка у Р. Србију, у периоду од годину дана, уколико не постоје сметње из члана 11. Закона о странцима. Одлука је објављена у „ Службеном гласнику Републике Србије ", бр. 39/2018 од 25. маја 2018. године и ступа на снагу 2. јуна 2018. године.
Опширније...
 
УКИНУТЕ ВИЗЕ ЗА ДРЖАВЉАНЕ РЕПУБЛИКЕ АЗЕРБЕЈЏАН, НОСИОЦЕ ОБИЧНИХ ПАСОША Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 30. мај 2018.
АзербејџанВлада Републике Србије је, на својој седници одржаној 24. маја 2018. године, донела Одлуку о укидању виза за држављане Републике Азербејџан, носиоце обичних пасоша, за улазак, транзит и боравак на територији Републике Србије до деведесет (90) дана у периоду од стоосамдесет (180) дана, од датума уласка у Републику Србију, уколико не постоје сметње из члана 11. Закона о странцима. Одлука је објављена у „Службеном гласнику Републике Србије", бр.39/2018 од 25. маја 2018. године и ступа на снагу 2. јуна 2018. године.
Опширније...
 
МСП Јужноафричке Републике донело одлуку о пружању конзуларних услуга нашим држављанима у амбасади ЈАР у Софији Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 21. јануар 2015.
Амбасада Републике Србије у Преторији, обавестила је да је Министарство спољних послова Јужноафричке Републике, у духу интензивирања билатералних односа и након разматрања иницијативе МСП, донело одлуку да се конзуларне услуге које су пружане држављанима Републике Србије у њиховој Амбасади у Атини, почев од 02. фебруара 2015. године, обављају у Амбасади ЈАР у Софији.
У том смислу, држављани Републике Србије ће захтеве за визе ради путовања у ЈАР, моћи да подносе у амбасади те државе у Софији, што ће знатно олакшати процедуру њиховог издавања.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 Следећа > Крај >>

страна 1 од 4